onsdag 14 januari 2009

Pappersjobb

Har idag suttit djupt sjunken i det administrativa träsket med årsmöteshandlingar, programblad mm. När jag äntligen tyckte mig se ljuset i tunneln damp det ner ett mail i inkorgen ang att det är dags att skicka in årsstatistiken till samfundsexpeditionen. Puh... Känner mig kort sagt lite överväldigad av alla papper, matriser och tabeller.
Längtar hem till en god bok och en kopp te. Jag hänger i, befrielsen är nära...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ett tips är att få barn två veckor innan årsmötet - just de veckor som allt inför årsmötet skulle göras. 10 pappadagar gör att andra får slita, och det finaste i kråksången är att alla tycker att jag har all rätt i världen att skita i't. Tack för gratulationen på min blogg förresten. Häng i och tappa inte orken, för om nio måna'r kommer storken ;-)

Anonym sa...

Det tipset kom ju från helt rätt man! Östra Ryd verkar vara ett ovantligt fertilt område!

Fredrik sa...

Jag kan meddela att här är det färdigstorkat för min del. Småbarn är något helt fantastiskt, men allt har sin tid, och nu är det en annan fas i livet för mig och lilla frugan. Glory!

Fredrik

Anonym sa...

Färdigstorkat! Det var ett schysst uttryck. Bästa idag! Med rätt lansering av detta uttryck kan det förmodligen också inom några år finnas med i SAOL om det vill sig väl!